Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Las Vegas și-au omogiat colegul ucis în timpul masacrului de duminică

www.independent.com.mt
poliție Las Vegas

Mai multe sute de poliţişti din Las Vegas şi apropiaţi i-au adus joi un omagiu emoţionat lui Charleston Hartfield, singurul membru al forţelor de ordine ale oraşului ucis în timpul carnagiului de duminică, relatează vineri AFP, potrivit agerpres.ro

Hartfield, care făcea parte din serviciul pentru prevenirea violenţelor în sud-estul oraşului, a fost ucis de Stephen Paddock în timp ce asista ca spectator la ultima seară a marelui concert anual de muzică country programat la Las Vegas. 

În vârstă de 34 de ani, el era căsătorit şi tată a doi copii. Recent, el şi-a publicat autobiografia, povestindu-şi viaţa în cadrul poliţiei din Las Vegas, în rândurile căreia a intrat din 2011. 

Mai mulţi colegi de-ai săi au susţinut discursuri la un pupitru amplasat în faţa monumentului dedicat membrilor academiei de poliţie care şi-au pierdut viaţa, amplasat în cartierul Sun City, în sud-vestul oraşului. 

În seara măcelului, prietenii lui Charleston Hartfield au crezut iniţial că el nu răspundea la SMS pentru că era ocupat să-i salveze pe cei răniţi, dar şi-au dat seama ulterior că el însuşi se număra printre victime. 

Stephen Paddock, contabil pensionar în vârstă de 64 de ani, a deschis focul asupra mulţimii adunate pentru un concert de muzică country, din camera sa situată la etajul 32 al hotelului-cazino Mandalay Bay. 

Utilizând arme modificate pentru a trage rafale timp de aproape zece minute, el a făcut 58 de morţi şi aproape 500 de răniţi, înainte de a se sinucide. Motivaţiile lui rămân neelucidate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.