Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Prahova fac cercetări pentru agresiune sexuală și amenințare, după ce un bărbat de 50 de ani ar fi pipăit și dezbrăcat o fată de 11 ani

facebook.com
politia

Polițiștii din Prahova fac cercetări pentru agresiune sexuală și amenințare, după ce un bărbat de 50 de ani ar fi pipăit și dezbrăcat o fată de 11 ani, pe care a fotografiat-o în ipostaze indecente și ar fi amenințat-o să nu spună nimănui ce s-a întâmplat, transmite MEDIAFAX.

Potrivit IPJ Prahova, tatăl fetei a sesizat, joi, polițiștii că fiica sa minoră ar fi fost agresată de vecinul lor, un bărbat în vârstă de 50 de ani.

Citește și: SURSE Directorul Oracle România, sub control judiciar, pe o cauțiune URIAȘĂ

„În urma verificărilor efectuate până la acest moment, a rezultat faptul că, astăzi (joi n.r.), bănuitul ar fi pipăit-o pe fetița de 11 ani, iar anterior, acesta ar fi pus-o pe copilă să se dezbrace, fotografiind-o în astfel de ipostaze și amenințând-o cu scopul de a nu spune nimic”, au transmis polițiștii prahoveni.

Potrivit unor surse judiciare, faptele s-ar fi petrecut într-un bloc de nefamiliști din localitatea Boldești Scăieni. Aceleași surse susțin că fata a ajuns speriată acasă și le-a povestit părinților ce a pățit.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări pentru agresiune sexuală și amenințare. Deocamdată, fetița este audiată de polițiști, alături de avocat și de familie. Bărbatul acuzat că ar fi făcut aceste fapte nu a fost încă audiat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.