Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii din Vrancea au dat amenzi de 77 000 de lei după percheziții la domiciliu

AP
bani

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Vrancea, care au efectuat miercuri mai multe percheziţii domiciliare, precum şi acţiuni de control pe linia menţinerii ordinii publice, au pus în executare şapte mandate de aducere şi au aplicat sancţiuni contravenţionale de peste 77.000 de lei.

Potrivit unui comunicat de presă al IJP Vrancea, remis Agerpres, în cursul zilei au avut loc nouă percheziţii în localităţile Panciu şi Nereju la persoane bănuite de infracţiuni la regimul silvic şi furt de energie electrică.

Poliţiştii au pus în executare 7 mandate de aducere, au instituit 19 filtre rutiere şi au efectuat 279 acţiuni de control la nivelul judeţului.

"Acţiunile organizate au vizat menţinerea ordinii şi liniştii publice la nivel judeţean, prevenirea şi combaterea faptelor ilicite, descoperirea şi documentarea faptelor ilegale asociate domeniului silvic, precum şi respectarea regulilor de comerţ şi a siguranţei rutiere. În urma activităţilor desfăşurate au fost constatate 14 infracţiuni, dintre care 5 infracţiuni la regimul silvic sau domeniului circumscris acestuia, 4 infracţiuni la regimul rutier şi 5 infracţiuni de altă natură. A fost dispusă de asemenea măsura sechestrului asigurător asupra a trei imobile, aparţinând unei persoane fizice, până la concurenţa sumei de 27.000 lei, în cadrul unui dosar penal pe linie silvică şi a fost confiscată cantitatea de 32,12 mc material lemnos", se arată în comunicat.

Conform sursei citate, în cadrul acţiunilor au fost legitimate 413 persoane şi au fost controlate 387 autovehicule, fiind aplicate 168 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 77.000 lei, dintre care 135 la regimul rutier, 10 la regimul silvic şi 23 la alte acte normative.

Totodată, au fost reţinute 4 permise de conducere (dintre care 2 pentru consum de alcool) şi 4 certificate de înmatriculare, fiind confiscate bunuri în valoare de peste 13.000 lei.

De asemenea, a fost identificat un bărbat în vârstă de 31 ani pe numele căruia fusese emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1,4 ani pentru infracţiuni la regimul silvic, acesta fiind încarcerat la Penitenciarul Focşani.

La acţiune au participat 127 poliţişti, sprijiniţi de luptători SAS şi specialişti din cadrul Gărzii Forestiere Focşani, Inspectoratului Teritorial de Muncă Vrancea şi Electrica Focşani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.