Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii sunt ÎN ALERTĂ, după ce un bătrân a fost înșelat de un bărbat: Metoda INCREDIBILĂ prin care acesta a fugit cu 14.000 lei

www.mediafax.ro
polițiști

Poliţiştii din municipiul Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, caută un bărbat care i-a sustras unui bătrân de 79 de ani 13.800 de lei şi zece galbeni, în urma unei înşelătorii. Bărbatul i-a spus bătrânului că banii s-au schimbat, iar cei pe care-i are el nu mai sunt valabili, oferindu-se să-l ajute să-i schimbe cu unii valabili.

Poliţiştii din Caransebeş au fost sesizaţi către un bătrân în vârstă de 79 de ani că un necunoscut i-a sustras o sumă mare de bani din locuinţă.

Citește și: Sfidare MAXIMĂ: Ce face un celebru afacerist, în timp ce este căutat internațional de oamenii legii

”Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că bătrânul a fost abordat pe o stradă din apropierea locuinţei sale din Caransebeş, de un bărbat necunoscut. Intrând în discuţie cu acesta, bătrânul i-a spus că are nevoie de un instalator întrucât are probleme la coloana de apă. Bărbatul necunoscut s-a oferit să-l ajute, fiind invitat în curtea locuinţei. Ulterior, acesta a simulat o convorbire telefonică cu un instalator, asigurându-l pe bătrân că va veni cineva într-o oră pentru a remedia problema”, au anunţat poliţiştii din Caraş-Severin.

Potrivit acestora, după câteva momente, bărbatul l-a întrebat pe bătrân dacă deţine sume de bani în casă pentru că el a fost director la o bancă şi ştie că în noaptea respectivă "se vor schimba banii".

”Crezându-l, bătrânul l-a invitat în locuinţă şi i-a înmânat toţi banii pe care îi avea: 13.800 de lei, pentru a-i spune dacă mai sunt valabili. După ce i-ar fi examinat, necunoscutul i-a spus că nu mai sunt valabili şi că trebuie schimbaţi la o bancă, oferindu-se să îl ajute. Bătrânul a acceptat, mergând în altă încăpere pentru a se schimba de haine. În acest timp, bărbatul necunoscut i-a spus că pleacă înainte şi îl aşteaptă la o agenţie bancară”, mai arată sursa citată, potrivit News.ro.

Citește și: Dezvăluiri explozive! Ungaria trimite bani în România: Finanţare record pentru organizaţiile maghiare din țara noastră

Ulterior, bătrânul a constatat că îi lipsesc 13.800 lei şi 10 galbeni şi a sesizat Poliţia.

În continuare, poliţiştii desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, în vederea identificării autorului şi tragerea acestuia la răspundere penală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.