Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția a amendat CNAIR cu 7.250 de lei pentru intervenția defectuasă la deszăpezirea unor drumuri din Botoșani

deszăpezire

Poliţiştii Serviciului Rutier Botoşani au dispus, marţi, sancţionarea contravenţională a Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) ca urmare a intervenţiei defectuoase pentru deszăpezirea a patru tronsoane de drumuri naţionale din judeţ, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Maria Carp.

"La data de 20 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri au sancţionat contravenţional administratorul public, conform Hotărârii Guvernului nr. 1391/2006, cu amendă în cuantum de 7.250 de lei, pentru neasigurarea corespunzătoare a mobilităţii pe patru drumuri naţionale de pe raza judeţului Botoşani", a afirmat Carp.

Măsura a fost luată luată după ce, pe fondul precipitaţiilor abundente din cursul zilei de luni, prefectul Dan Şlincu a acuzat, în cadrul unei şedinţe a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, starea proastă a drumurilor, în special pe relaţiile Botoşani- Târgu Frumos şi Botoşani- Dorohoi.

Sancţiunile au fost dictate şi ca urmare a faptului că pe drumul naţional Botoşani-Târgu Frumos s-a produs un accident grav, soldat cu decesul unei persoane şi rănirea gravă a altor şase. Pe fondul carosabilului acoperit cu zăpadă, şoferul unui autoturism Dacia a intrat pe contrasens impactând frontal un microbuz în care se aflau 23 de persoane. O persoană din autoturism a decedat, iar trei persoane din aceeaşi maşină şi două din microbuz au fost rănite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.