Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția a confirmat frauda în cazul bărbatului ce ar fi votat de două ori în Sighișoara

Politia Romana
Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş a confirmat, duminică, săvârşirea infracţiunii de vot multiplu de către un bărbat din Sighişoara, în urma unei sesizări înaintate de către Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 28 Mureş., informează Agerpres.ro

"Pot să confirm aspectele sesizate. Având în vedere sesizarea Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 28 Mureş, privind o faptă de vot multiplu, în urma verificărilor efectuate rezultă că aspectele sesizate se confirmă. O persoană s-a prezentat în data de 6.10.2018, la o secţie de votare de pe raza municipiului Sighişoara, ocazie cu care şi-a exercitat dreptul de vot în cadrul referendumului pe lista permanentă, semnând pe aceasta în dreptul numelui său. Ulterior, în aceeaşi dată, respectiva persoană s-a prezentat la o altă secţie de votare de pe raza municipiului Sighişoara, unde acesta a solicitat să voteze pe listele suplimentare ale secţiei respective, astfel încât acesta şi-a exercitat încă o dată dreptul la vot, fiind înscris pe lista suplimentară şi semnând pe aceasta în dreptul numelui său", a declarat presei purtătoarea de cuvânt a IPJ Mureş, Emanuela Rugină. 

Potrivit acesteia, în cauză s-a deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fraudă la vot, prevăzută de art. 387 alin. 1 lit b) raportat la art. 392 din Codul Penal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.