Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția de Frontieră, avertisment pentru cei care tranzitează granița

vama nadlac

Politia de Frontiera Româna efectueaza verificari amanuntite asupra persoanelor si mijloacelor de transport care tranziteaza granitele tarii, atât pe sensul de intrare, cât si pe cel de iesire, si, ca urmare, avertizeaza ca timpii de asteptare pentru efectuarea formalitatilor pot creste.

'Masura are caracter temporar, scopul fiind prevenirea tranzitarii frontierei de catre persoane provenite din state aflate în zonele de conflict care pot derula activitati ce reprezinta o amenintare reala la adresa securitatii interne si externe', precizeaza vineri într-un comunicat de presa Inspectoratul General al Politiei de Frontiera (IGPF).

Potrivit IGPF, au fost dispuse toate masurile aflate în competenta institutiei pentru reducerea timpilor de asteptare si asigurarea unui control operativ si civilizat.

Politia a luat masuri de suplimentare a personalului care îsi desfasoara activitatea la verificarea documentelor si de crestere a numarului arterelor de control din punctele de frontiera.

'Pentru evitarea aglomerarilor, Politia de Frontiera Româna recomanda participantilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontiera existente la granita, astfel încât sa se preîntâmpine aparitia suprasolicitarilor doar a unora dintre acestea, din cauza unui numar mare de calatori, într-un timp foarte scurt', se arata în comunicat.

Politia de Frontiera anunta ca va continua cooperarea inter-institutionala la nivel european si un schimb operativ si eficient de date si informatii la nivel national pentru combaterea eficienta a infractionalitatii transfrontaliere.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.