Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția galeză investighează imaginile batjocoritoare apărute la adresa lui Emiliano Sala, în speranța de a fi găsit autorul acestora

wikipedia
emiliano sala

Poliția galeză a anunțat, sâmbătă, că imaginile batjocoritoare apărute la adresa lui Emiliano Sala vor fi investigate, în speranța de a fi găsit autorul acestora, anunță MEDIAFAX.

Cu mai puţin de două zile înaintea derby-ului dintre Swansea și Cardiff, pe reţelele de socializare au apărut imagini cu bilete de avion tipărite în care apare numele lui Emiliano Sala, în dreptul numărului de zbor fiind scris D3AD (n.r. - mort). Presupusele tichete conţin emblema clubului Swansea şi denumirea Swansea City Airlines.

Citește și: SONDAJ CURS - Klaus Iohannis defilează, Dăncilă se menține. Dan Barna gâfâie după ancheta Rise Project

”Cunoaștem faptul că pe rețelele de socializare circulă o fotografie legată de Emiliano Sala. Investigăm acest lucru și lucrăm alături de cluburile Swansea și Cardiff City. Vrem să reamintim oamenilor să nu distribuie această imagine pentru că vor comite un delict. Rugăm să ne contacteze oricine are informații legate de acest caz”, este mesajul transmis de poliția din South Wales.

Emiliano Sala a semnat cu echipa Cardiff City, la data de 19 ianuarie 2019, pentru 17 milioane de euro. După prezentarea oficială, Sala s-a întors la Nantes pentru a-şi lua la revedere de la colegii săi, urmând să revină în Cardiff pe 21 ianuarie. La data de 21 ianuarie, aparatul de zbor în care se afla Emiliano Sala a dispărut deasupra Canalului Mânecii. Cadavrul lui Sala a fost descoperit abia în ziua de 4 februarie.

Partida dintre Swansea și Cardiff City va avea loc duminică, începând cu orele 14:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.