Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția i-a umplut de amenzi pe taximetriștii care au refuzat curse sau au cerut mai mulți bani: Razie în București

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam taxi taximetristi

Poliția Locală din București a efectuat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o razie în rândul taximetriștilor din Centrul Istoric. În urma controlului, au fost aplicate 10 sancțiuni pentru că cei care au refuzat curse sau au propus prețuri mai mari decât cele stabilite de aparatele de taxat.

„Inspectori din cadrul Direcției Generale de Poliție Locala și Control a Municipiului Bucuresti au efectuat, noaptea trecută, un control în zona centrală a Capitalei pentru depistarea și sancționarea taximetriștilor care obișnuiesc să refuze cursele sau să propună alte prețuri decât cele stabilite de aparatul de taxat.

Citește și: Solicitare urgentă a președintelui Klaus Iohannis! Ordin la nivel național

Polițiștii locali au acționat în zonele Str. Halelor / Str. Șelari și Calea Victoriei / Splaiul Independenței. Au fost verificate documentele de transport aferente unui număr de 57 autovehicule și au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 34.800 lei, conform Legii 38/2003”, transmite Poliția Locală, sâmbătă, printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, ca măsuri complementare, polițiștii locali au reținut două autorizații de taxi, iar în alte trei cazuri urmează să fie sesizate autoritățile de autorizare din județul Ilfov.

Citește și: Ieșire fulgerătoare a lui Augustin Lazăr! Reacție în forță, după interviul difuzat de Antena 3

„Acțiunea de vineri noapte face parte dintr-un set de măsuri care sunt aplicate in vederea descurajarii taximetristilor de a mai practica tarife preferențiale sau de a refuza curse, nereguli ce sunt aduse, zilnic, de către bucureșteni, în atenția D.G.P.L.C.M.B”, se mai arată în comunicatul Poliției Locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.