Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția l-a reținut pe presupusul autor al atacului din Colorado

www.agerpres.ro
atac armat Colorado

Poliţia din Colorado a capturat joi un bărbat acuzat că a intrat liniştit într-un supermarket Walmart din oraşul Thornton şi a împuşcat mortal trei oameni, după care a plecat mai departe cu maşina, relatează Reuters, conform agerpres.ro. 

Scott Ostrem, în vârstă de 47 de ani şi fără conflicte notabile cu legea, a fost reţinut fără incidente a doua zi după faptele produse miercuri seara, în baza unor informaţii primite de la public. Poliţia încă nu a stabilit care au fost motivele atacului. 

Ostrem a intrat "cu nonşalanţă" miercuri seara în magazinul din Thornton, o suburbie a Denverului, şi a deschis focul asupra angajaţilor şi a celor aflaţi la cumpărături. Doi bărbaţi au murit pe loc şi o femeie a murit mai târziu la spital. Nu au existat alţi răniţi. Martorii au afirmat că individul a intrat în supermarket şi a tras pur şi simplu în direcţia unui grup de oameni, a explicat un purtător de cuvânt al poliţiei, Victor Acvila. 

Acesta a precizat că nu există indicii că ar fi fost vorba de un act de terorism şi nimeni nu a revendicat responsabilitatea atacului, dar "nu se poate exclude nimic". Deocamdată, Ostrem este aşteptat vineri în faţa unui tribunal local pentru a i se aduce la cunoştinţă acuzaţiile împotriva sa. 

Nu este primul incident de acest gen din zona Denverului. În 2012, un pistolar a omorât 12 oameni la un cinematograf unde rula un film din seria Batman. Asasinul, James Holmes, se află în prezent după gratii, fiind condamnat la 12 pedepse de închisoare pe viaţă fără posibilitatea de eliberare. În 1999, doi elevi din clasa a 12-a şi-au împuşcat mortal 12 colegi şi un profesor la liceul Columbine, după care s-au sinucis în biblioteca şcolii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.