Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițist ARESTAT: Era BEAT și a UCIS un om

houstonchronicle.com
extradare catuse

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au dispus miercuri, 7 martie, punerea în mişcare a acţiunii penale şi au solicitat arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile faţă de un poliţist în vârstă de 34 de ani, autorul accidentului rutier de marţi după-amiază soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de 68 de ani, informează procurorul Aurelian Dan Ursu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lâgnă Tribunalul Arad.

Potrivit sursei citate, propunerea de arestare preventivă a fost înaintată Judecătoriei Arad, autorul accidentului, un bărbat în vârstă de 34 de ani, agent de poliţie în cadrul Secţiei 1 Poliţia Urbană Vlaicu, fiind cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul în timp ce se afla sub influenţa alcoolului şi ucidere din culpă, fapte prevăzute de art. 336 al.1 CP şi art. 192 al.2 CP cu aplic. art. 38 al.2 CP.

Citește și: ANRE face prăpăd printre giganții de pe piață: Ce companii au fost sancționate și de ce

"Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad a admis propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile", a adăugat purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Inspectorul principal Lorena Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, a precizat că accidentul s-a produs marţi după-amiază, pe b-dul Iuliu Maniu din municipiul Arad, în apropierea Liceului Naţional de Informatică.

Citește și: Gigantul Telekom ne-a dezvăluit TOTUL! Din ce motiv au fost clienții în „BEZNĂ TOTALĂ” luni

Aflat la volanul autoturismului personal, bărbatul în vârstă de 34 de ani se deplasa pe bulevardul Iuliu Maniu pe sensul de mers spre Piaţa Drapelului, iar la o trecere de pietoni a accidentat foarte grav un bărbat în vârstă de 68 de ani, care era angajat în traversarea străzii mergând pe lângă bicicletă, victima decedând câteva zeci de minute mai târziu.

Potrivit sursei citate, impactul a fost foarte puternic, pietonul fiind proiectat prin aer la circa 20 de metri de locul impactului, iar bicicleta pe lângă care circula a ajuns între liniile de tramvai.

Citește și: Sacul fără fund: Care este cea mai mare pensie specială din Cluj și cine o încasează

"Conducătorul auto a fost supus supus testării cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 85 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii s-a dispus recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei bărbatului", a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.