Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițistul care a batjocorit mai multe fete, unele campioane naționale, a fost ARESTAT

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Polițistul din Sibiu, acuzat că a agresat sexual două fete pe care le antrena la box, a fost arestat preventiv. Decizia a fost luată luni de Tribunalul Sibiu, care a admis contestația procurorilor, după ce Judecătoria l-a plasat pe agent în arest la domiciliu.

Citește și: Gabriela Firea face un anunț important! Proiectul care vizează vinietele se schimbă-Cine va plăti

Tribunalul Sibiu a admis, luni, contestația formulată de procurori și a decis arestarea preventivă a agentului de poliție.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu și dispune arestarea preventivă a intimatului - inculpat I.G., pe o durată de 18 zile, începând cu data de astăzi, 02.09.2019, până la data de 19.09.2019, ora 24.00 inclusiv”, se arată în decizia Tribunalului Sibiu, care este definitivă.

Anterior, Judecătoria Sibiu l-a plasat pe agentul de poliție în arest preventiv.

Potrivit procurorilor, polițistul, care era și instructor de box în timpul liber, a agresat sexual două fete, de 12 și 17 ani, campioane naționale la box, pe care le antrena. Acesta s-ar fi cazat cu fetele în cameră în timpul unor deplasări la București. „În timpul nopţii a încercat prin exercitarea unor acte de constrângere fizică să întreţină raporturi sexuale cu persoana vătămată, în vârstă de doar 12 ani la acea dată, în timp ce victima se afla sub paza şi îngrijirea lui, în calitate de antrenor al acesteia”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, remis presei în luna august.

Citește și: Rareș Bogdan, replică dură pentru Codrin Ștefănescu: ‘Nefericiților, acest popor a plătit cu sânge dreptul de a spune NU, de a spune JOS’

Asemănător a procedat și cu fata de 17 ani. „A exercitat acte de natură sexuală asupra sa (altele decât cele prev. de art. 218 şi 220 C.pen.), constând în atingeri ale sânilor, feselor şi zonei intime, fără consimţământul persoanei vătămate (17 ani la data comiterii faptei)”, se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.