Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Policlinica Providența a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei a achiziționat un aparat performant pentru tratamente laser

laser

Policlinica Providența a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei a anunțat miercuri achiziționarea unui aparat performant pentru tratamente cu laser.

Dispozitivul medical se numește Cutera XEO și este aprobat de Administrația Americană pentru Alimente și Medicamente (FDA), potrivit agerpres.ro.

Citește și: Marius Budăi, fost ministru al Muncii, dă date ALARMANTE: Peste 600.000 de români au rămas ȘOMERI în pandemie

„Ne-am îmbunătățit portofoliul de proceduri pe care le efectuăm pentru pacienți”, a anunțat medicul dermatolog Elena Crihan pe site-ul instituției.

„Ne bucurăm că trăim vremuri în care avem soluții pentru cea mai mare parte a afecțiunilor dermatologice cu riscuri minime, fără internare și perioadă de recuperare și cu întoarcerea imediată la activitățile noastre zilnice”, a adăugat dermatologul.

Laserul este neinvaziv și nu afectează țesuturile din jur. Are aplicații nu numai în procedurile cosmetice, ci și în probleme ale pielii precum hemangioamele, ciuperca unghiei, vase de sânge sparte sau acneea rozacee.

Citește și: Mihai Tudose, DEZLĂNȚUIT: Nu uitați să purtați mască... începe să pută. Bani au fost și sunt, de vreme ce se duc spre presă!

Policlinica Providența și-a început activitatea în 1998, prin binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, pe atunci Mitropolitul Moldovei și Bucovinei.

În 2008 a fost înființat Spitalul Providența, primul spital al Bisericii. Acesta are 102 paturi, 2 săli de operație, o Unitate de Anestezie şi Terapie Intensivă și oferă servicii medicale decontate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.