Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Poligamia revine la vârful monarhiei: El e regele care și-a prezentat concubina într-o ceremonie la care a participat și regina

rege thailanda

Regele Thailandei (67 de ani) și-a oficializat noua relație în cadrul unei ceremonii la care a participat și soția sa, regina, potrivit stirileprotv.ro

Sineenat, în vârstă de 34 de ani, până de curând bodyguard al regelui, a primit titlul de „consoartă regală”. În timpul ceremoniei, ea a stat mereu întinsă pe podea, pentru a simboliza că este inferioară regelui, notează Daily Mail.

Citește și: Alexandru Cumpănașu a răbufnit: S-a confirmat că Alexandra a fost victima unei rețele internaționale de răpiri și exploatare de fete!

De față a fost și regina Suthida, fostă însoțitoare de zbor, care i-a devenit soție regelui Maha Vajiralongkorn cu nici trei luni în urmă. Toată ceremonia a fost transmisă în direct, la televizor.

Din 1932 nu a mai existat poligamia în vârful monarhiei thailandeze.

Decizia regelui nu a întâmpinat niciun fel de critici publice, ofensele aduse conducerii fiind pedepsite în această țară cu până la 15 ani de închisoare. Însă în privat se pare că mulți îl cred pe rege excentric și posibil imoral.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.