Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția a arestat un individ suspectat de trafic de persoane: una dintre victimele sale s-a sinucis

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Poliţiştii din Galaţi au reţinut şi apoi arestat un individ suspectat de trafic de persoane, a cărui victimă pe care o obliga să se prostitueze s-a sinucis. Bărbatul este acuzat şi de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu.

Conform IPJ Galaţi, în perioada cuprinsă între toamna anului 2021 şi aprilie 2022, individul ar fi recrutat, în vederea exploatării sexuale, prin inducere în eroare, utilizând metoda ,,loverboy", a unei tinere pe care ar fi obligat-o să se prostitueze în Bucureşti şi Cluj-Napoca, dar şi în Germania. Toţi banii astfel obţinuţi au fost însuşiţi de bărbar, conform News.ro.

Totodată, pe fondul exploatării sexuale, victima s-ar fi sinucis, la data de 25 iunie 2022, aruncându-se de la fereastra unui apartament situat la etajul 5 al unui bloc din Bucureşti, apartament unde aceasta ar fi întreţinut relaţii sexuale contra cost.

După decesul acesteia, cel care o obliga să se prostitueze ar fi părăsit teritoriul României, unde a revenit luna aceasta, când a şi intrat în vizorul poliţiştilor. La scurt timp, poliţiştii şi procurorii au descins la locuinţ bărbatului unde au găsit cannabis.

Individul a fost reţinut, apoi judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi a dispus arestarea preventivă a persoanei bănuite, pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.