Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția a făcut iar PRĂPĂD: ZECI de descinderi la contrabandiști de arme și braconieri

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Polițiștii au făcut 21 de percheziții la locuințele unor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în urma cărora au fost confiscate 11 arme.

Potrivit unui comunicat al IGPR, cele 21 de percheziții au fost făcute în cadrul a 18 dosare penale, privind săvârșirea a 33 infracțiuni, printre care 18 infracțiuni privind nerespectarea regimului armelor și munițiilor, 11 infracțiuni privind contrabanda calificată, 3 infracțiuni privind efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept și o infracțiune de braconaj, conform Mediafax.

Citește și: DSU a LUAT FOC după atacurile lui Băsescu la adresa lui Arafat: Fostul președinte DEZINFORMEAZĂ și prezintă fake news

În urma perchezițiilor, polițiștii au confiscat o armă lungă letală, confecționată artizanal, și 10 arme neletale, supuse autorizării, ce pot fi modificate ușor în arme letale.

De asemenea, polițiștii au mai ridicat 324 de cartușe, 3 piese de trofeu, 265 de articole pirotehnice și 49 de pachete de țigări netimbrate, de contrabandă.

„Prin acțiunea desfășurată s-a reușit atât scoaterea din circuitul ilegal a armelor deținute fără drept, cât și preîntâmpinarea comiterii unor fapte antisociale cu acestea”, a transmis IGPR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.