Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția a făcut PRĂPĂD: a confiscat 700 de permise, în NICI 24 de ore

Politia Română
politia

Weekend plin pentru Poliția Română. Sute de șoferi care au încălcat legea au rămas fără permise. Poliţiştii au reţinut, în ultimele 24 de ore, peste 700 de permise de conducere, din cauza neregulilor constatate în trafic. Oamenii legii au intervenit la peste 3.000 de evenimente şi au datamenzi de aproape 4 milioane de lei.

Polițiștii au intervenit, sâmbătă, la peste 3.000 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au constatat 746 de infracțiuni și au aplicat peste 10.000 de sancțiuni contravenționale, conform Mediafax.

Citește și: Un SINDICALIST din Educație îl ATACĂ pe Orban: Declarațiile privind eliminarea profesorilor care nu predau online din sistem sunt HAZARDATE

Poliția Română a fost angrenată în 562 de acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 4.637 de patrule și s-a acționat în trafic cu 290 de aparate radar. Polițiștii au intervenit la 3.087 de evenimente, dintre care 2.581 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 746 de infracţiuni, 161 de persoane fiind surprinse în flagrant delict. Alte 12, urmărite național sau internațional, au fost depistate, iar, în cauzele instrumentate, au fost dispuse 21 de măsuri preventive.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 10.636 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 3.800.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acționat pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 157 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 703 permise de conducere și au fost retrase 199 de certificate de înmatriculare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.