Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia a îndemnat locuitorii din Beijing să păstreze distanţa faţă de orice vehicul oficial al Jocurilor Olimpice de iarnă

rador.ro
jocurile olimpice de iarna beijing

Poliţia a îndemnat locuitorii din Beijing să păstreze distanţa faţă de orice vehicul oficial al Jocurilor Olimpice de iarnă (4-20 februarie) care ar fi implicat într-un accident de circulaţie, pentru a proteja "bula sanitară" anti-Covid instituită în jurul Jocurilor, informează AFP, citat de Agerpres.

Cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Beijing, participanţii, sportivi, voluntari, bucătari, şoferi şi ziarişti sunt menţinuţi în "bucla închisă" pentru a preveni orice contact între ei şi populaţia generală.

Această bulă sanitară a fost instituită la începutul lunii ianuarie şi implică o baterie de măsuri pentru izolarea tuturor persoanelor din exterior, indiferent ca sunt pe jos, în maşină sau în tren.

În acest caz, poliţia transporturi din Beijing a lansat un avertisment automobiliştilor.

"În caz de accident cu un vehicul oficial al JO de iarnă, se impune păstrarea distanţei de securitate, asigurarea protecţiei şi evitarea oricărui contact cu vehiculul şi persoanele de la bord", a indicat poliţia duminică într-un comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.