Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia anunţă că a prins după TREI ANI un om de afaceri condamnat definitiv. Se 'ascundea' în Bucureşti

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Poliţiştii bucureşteni l-au depistat şi imobilizat, joi, pe fostul director al Termotehnic, Adrian Florin Şelaru, dat în urmărire după ce s-a sustras executării pedepsei de şase ani de închisoare primite pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

"În urma exploatării unor date şi informaţii a rezultat că un bărbat, dat în urmărire din data de 21 octombrie 2016, se sustrage punerii în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei închisorii şi ar frecventa o zonă din sectorul 1 al Capitalei. Astfel, s-a procedat la supravegherea zonei, în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 09,00, cel în cauză fiind depistat şi imobilizat", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Pe 20 octombrie 2016, Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat la şase ani de închisoare pe Adrian Florin Şelaru, reprezentant al Termotehnic Com SRL şi SC Able Computers SRL, pentru înşelăciune, fiindu-i interzise anumite drepturi, atât în timpul, cât şi pe o perioadă de trei ani de la executarea pedepsei.

De asemenea, instanţa l-a obligat pe Şelaru, în solidar cu partea responsabilă civilmente SC Able Computers SRL, la plata către partea civilă, SC Laminate SA, a sumei de 9.832.548 lei, cu titlu de daune materiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.