Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia australiană a descoperit aproape 750 de kilograme metamfetamină ascunsă în containere cu plăci de marmură

Rador
metamfetamină

Trei bărbaţi au fost acuzaţi în Australia pentru introducerea în ţară a aproape 750 de kilograme de metamfetamină ascunse în containere cu plăci de marmură, a anunţat joi poliţia, relatează dpa.

Ofiţerii poliţiei de frontieră australiene (ABF) au descoperit 748 de kilograme de metilamfetamină ascunse în containere maritime cu piatră de marmură care au sosit la Sydney din Emiratele Arabe Unite luna trecută.

Drogurile, cunoscute şi sub numele de metamfetamină sau gheaţă, au o valoare de stradă de 675 milioane de dolari australieni (468 milioane dolari americani), conform poliţiei.

Poliţia statului New South Wales şi ABF au declarat că doi bărbaţi în jurul vârstei de 20 de ani şi unul în jurul vârstei de 30 de ani au fost acuzaţi de importul unei cantităţi comerciale de drog descoperit la controlul de frontieră şi participarea la furnizarea unei cantităţi comerciale mari a unui drog interzis, conform Agerpres.

Poliţia afirmă că drogurile au fost importate de o organizaţie criminală.

"Confiscarea drogurilor reprezintă un mesaj pentru toate grupurile criminale organizate, şi anume că nu contează cât de sofisticat este modul lor de ascundere a drogurilor, ofiţerii ABF le vor găsi", a declarat ofiţerul ABF, Joanne Yeats.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.