Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia britanică a confiscat zeci de arme de foc într-o zonă de frontieră de la Canalul Mânecii

UK Marea Britanie

Autorităţile britanice au confiscat zeci de arme de foc la un punct de control de partea franceză a Canalului Mânecii în cadrul celei mai ample operaţiuni de acest tip înregistrate vreodată, a anunţat luni poliţia britanică, relatează Reuters. Cele 79 de arme erau ascunse împreună cu muniţie între componentele unui motor, pe o remorcă, aflată în spatele unui camion. Poliţia a acuzat un bărbat de infracţiunea de deţinere de arme de foc şi a eliberat alţi şase, care se aflau cu suspectul în camion în oraşul Coquelles, conform Agerpres.

Un al doilea bărbat a fost arestat în portul britanic Dover şi a fost pus de asemenea sub acuzare. Ambii suspecţi au compărut luni în faţa unui tribunal din Londra. Directorul adjunct al Agenţiei Naţionale britanice pentru combaterea criminalităţii (NCA), Graham Gardner, a declarat că a fost declanşată o anchetă, menţionând că armele erau cel mai probabil destinate utilizării de către infractori la Londra sau oriunde în ţară.

'Sunt uşor de ascuns şi letale în mâinile oricărei persoane pregătite să le folosească', a afirmat el. NCA a indicat că a colaborat cu Poliţia Metropolitană din Londra în cadrul acestei operaţiuni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.