Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția britanică anunță că pachetele cu cocaină eșuate pe o plajă din Țara Galilor valorează 42 de milioane de lire sterline

getty
cocaina

Poliția britanică a anunțat că pachetele cu cocaină eșuate pe o plajă din Țara Galilor valorează 42 de milioane de lire sterline, potrivit BBC.

Numeroase pungi negre legate de recipiente de plastic au fost găsite de trecători pe plaja Tan-y-Bwlch, lângă Aberystwyth, Ceredigion, în luna octombrie.

Poliția Dyfed-Powys a declarat că marfa a cântărit aproximativ 1.200 kg și a avertizat publicul să nu atingă pachetele și să contacteze forțele de ordine, potrivit Mediafax.

„Ancheta continuă cu privire la substanța găsită în saci, dar credem că este vorba de cocaină cu o greutate de aproximativ 1.200 kg. Această cantitate ar avea o valoare en-gros de aproximativ 42 de milioane de lire sterline. Investigația noastră continuă și aducem aminte publicului că, dacă găsește ceva suspect pe plaje, conținutul nu trebuie atins și trebuie contactată imediat poliția", au explicat polițiștii.

Primele pachete au apărut pe plajă la 1 octombrie, iar ulterior numărul acestora s-a înmulțit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.