Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia britanică îi caută pe fraţii Ronan şi Christopher Hughes în Irlanda de Nord: Cei doi sunt principali suspecți în legătură cu camionul morții din Essex

rt.com
crima

Poliţia britanică îi caută în Irlanda de Nord pe Ronan Hughes, în vârstă de 40 de ani, şi Christopher Hughes, în vârstă de 34 de ani, doi fraţi din Armagh, pe care-i suspectează de omor prin imprudenţă şi trafic de persoane, după ce a găsit săptămâna trecută 39 de morţi într-un camion frogorific în apropiere de Londra, a anunţat marţi Poliţia din Essex, relatează Reuters, potrivit news.ro.

”Găsirea şi discutarea cu fraţii Hughes este crucială în ancheta noastră”, a subliniat Stuart Hooper.

”La ora actuală, noi credm că ei se află în Irlanda de Nord, dar ei au legături şi cu Republica Irlanda. Dacă ştiţi unde se află sau dacă aveţi informaţii despre locul în care se află, trebuie să sunaţi echipa mea”, a îndemnat el.

Citește și: Klaus Iohannis anunță! ‘Doamna Viorica Dăncilă, refuză să înțeleagă că odată cu pierderea calității de prim-ministru a pierdut și orice legitimitate de a mai face vreo propunere pentru poziția de comisar european’

Şoferul camionului, Maurice Robinson, a compărut luni în justiţie. El este acuzat de omor prin imprudenţă, spălare de bani, trafic de persoane şi favorizarea imigraţiei clandestine.

Potrivit actului acuzării, el a conspirat împreună cu Ronan Hughes şi alte persoane, a declarat procuratura.

Detectivi care anchetează cu privire la cele 39 de cadavre au arestat alte trei persoane, pe care le-au eliberat între rimp pe cauţiune.

Poliţia irlandeză a arestat, tot în cadrul anchetei, un bărbat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.