Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția Capitalei a făcut PRĂPĂD în weekend: MII de amenzi, pe bandă rulantă, pentru cei care nu respectă măsurile anti-Covid

MAI
Politia Na'tionala

Polițiștii bucureșteni au aplicat mii de sancțiuni persoanelor și firmelor care nu respectă măsurile anti-Covid 19. Asta în cadrul unei acțiuni care a avut loc în weekend, în zonele aglomerate din București. La acțiune au participat și angajați de la alte instituții ale statului.

Potrivit Poliției Capitalei, acțiunea a avut loc în zilele de vineri, sâmbătă și duminică și a fost realizată cu sprijinul Jandarmeriei, Poliției Locale, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Agenției Naționale Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Direcției de Sănătate Publică, Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor al Municipiului Bucureşti și Inspectoratului Teritorial de Muncă, conform Mediafax.

Citește și: CLARIFICARE de la Ludovic Orban: FĂRĂ mască la alergat în aer liber

În total au fost verificate peste 5.520 de obiective, în special piețe agroalimentare, târguri, complexuri comerciale, mari magazine, dar și magazine de cartier, terase și mijloace de transport în comun.

De asemenea, au fost legitimate mai mult de 7.620 de persoane și în 2.770 de mijloace de transport în comun, de suprafață și de subteran, au fost efectuate controale.

În timpul acțiunii au fost depistate mii de contravenții, iar amenzile au fost de peste 600.000 de lei.

„În urma verificărilor privind modul în care sunt respectate prevederile Legii nr 55 din 2020, au fost constatate și aplicate peste 2080 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 653.850 lei”, au anunțat reprezentanții Poliției.

Acțiunile de verificare vor continua și în zilele următoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.