Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția Capitalei a făcut verificări în 9 centre comerciale: 66 de oameni, amendați pentru că nu aveau mască

Un număr de nouă mari centre comerciale din București au fost verificate de polițiști, duminică, iar 66 de persoane au fost amendate pentru că nu purtau mască în spații închise, anunță Poliția Capitalei.

Duminică, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul de Ordine Publică, împreună cu agenți de siguranță publică din cadrul Sectoarelor 1- 6 Poliție, au efectuat verificări cu privire la modul de respectare a prevederilor legii 55/2020, a regulilor de purtare a măștii și de distanțare, de către angajații operatorilor economici precum și de către consumatori, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Tudorel Toader, atac fără precedent la Olguța Vasilescu! Cum s-ar fi opus fosta șefă a Muncii transpunerii Directivei privind spălarea banilor

„În cadrul acțiunii s-au verificat nouă mari centre comerciale. Cu această ocazie au legitimate 66 de persoane și a fost aplicată o sancțiune conform Legii nr. 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (portul măștii)”, menționează sursa citată.

Au fost purtate discuții cu personalul de pază precum și cu personalul societăților comerciale verificate, ocazie cu care li s-a adus la cunoștință acestora faptul că purtarea măștii este obligatorie în spațiile închise, dar și în locurile aglomerate prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

Acțiunile vor continua și în perioada următoare, anunță oamenii legii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.