Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția Capitalei a spart cluburi de swingeri: Percheziții de ultimă oră, mai multe persoane aduse la audieri

Polițiștii din București au descins, joi, la mai multe adrese din Bucureăși într-un dosar de proxenetism. Potrivit unor surse judiciare, au fost vizate 3 saloane de pe străzile Agricultori, Soimari și Litoralului. Cei 17  bănuiți de fapte ilegale nu sunt cunoscuți și nu au cazier.

Aceștia se ocupau de toată organizarea, call-center, pază, gestionarea banilor și organizau inclusiv petreceri de swingeri.

Ce spune Poliția Capitalei

"Astăzi, 16 februarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale Sector 4 pun în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism.

În fapt, în perioada octombrie 2022 - februarie 2023, 17 persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituției și ar fi obținut foloase patrimoniale, de pe urma acestei activități desfășurată de mai multe tinere, care activau sub paravanul unor saloane de masaj erotic.

Persoanele vizate urmează a fi conduse la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române", anunță Poliția Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.