Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția Capitalei îl acuză pe comisarul șef de la Centrul Vechi că nu a intervenit corect: 'Nu s-a intervenit preventiv, ci reactiv!'

Politia Română
politia

Serviciul Informare și Relații Publice din Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București răspunde acuzațiilor făcute de comisarul șef de poliție Cristian Ghica, care își acuza superiorii că vor să-l înlăture, în spatele lor fiind patroni de restaurante și baruri din Centrul Vechi al Capitalei.

„Structura de poliție ce are în responsabilitate zona Centrului Vechi face obiectul unor verificări cu privire la managementul unei situații înregistrate în cursul săptămânii trecute, cunoscută opiniei publice prin imaginile difuzate în media.

Verificările au fost declanșate având în vedere că nu s-a intervenit preventiv, ci reactiv (opinia publică a fost informată cu privire la acest eveniment în data de 16.10.2020, printr-un comunicat de presă).

Pe parcursul acestei activități s-a luat măsura detașării polițistului, în funcția de adjunct al șefului Secției 7 Poliție, pe linia specialității acestuia, investigații criminale", se arată într-un comunicat al Poliției municipale București.

Citește și: Vicepremierul României: 'Alegerea lui Florin Iordache este profund viciată, în afara legii'

Cristian Ghica de la Poliția Capitalei acuză că detașarea sa într-o funcție de adjunct la o secție de poliție reprezintă un abuz al superiorilor săi. El spune că a refuzat în mod constant această mutare și își acuză superiorii că fac acest gest pentru a le mulțumi diverșilor patroni care dau șpagă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.