Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția Capitalei l-a găsit pe bărbatul care a furat un videoproiector de 32.000 de lei de la Teatrul Național

Teatrul National Bucuresti
Teatrul National Bucuresti

Poliția Capitalei l-a găsit pe bărbatul care a furat pe 23 iunie un videoproiector de de 32.000 de lei de la Teatrul Național. Bărbatul, care nu este angajat al teatrului, a vândul videoproiectorul cu 200 de lei.

La data de 23 iunie 2022, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată, prin 112, de către reprezentantul unui teatru din Sectorul 1, cu privire la faptul că, la aceeași dată, persoane necunoscute au sustras un videoproiector, anunță Poliția Capitalei.

În urma sesizării, polițiștii Secției 1 s-au deplasat la fața locului și au demarat investigațiile, în cadrul unui dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

La data de 2 iulie 2022, în jurul orei 07.00, polițiștii Secției 1, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat un bărbat, în zona Piața Universității, ale cărui semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei bănuite de comiterea infracțiunii de furt.

Cel în cauză, un bărbat, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Sectorul 5, a fost condus la sediul secției, pentru continuarea cercetărilor.

Față de acesta s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind reținut, pentru 24 de ore.

Ulterior, la data de 3 iulie, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile.

Prejudiciul, de aproximativ 32.000 de lei, a fost recuperat.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 1 și de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.