Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția Capitalei scoate 'artileria grea' pe străzi: Mii de polițiști acționează de Rusalii

crina esanu politia capitalei

Poliția Capitalei anunță că, în acest weekend, de Rusalii, mii de polițiști vor fi în stradă pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

"Poliția Capitalei este la datorie, iar pentru acest weekend prelungit, de Rusalii, conducerea Poliției Capitalei a dispus măsuri suplimentare, pentru siguranța cetățenilor și fluidizarea traficului rutier.

În acest sens, polițiștii de la ordine publică vor fi prezenți pentru a preveni și combate faptele antisociale, iar polițiștii rutieri se vor afla în teren pentru a fluidiza traficul rutier pe principalele artere de intrare și de ieșire din București și pe căile de acces către lăcașurile de cult.

De asemenea, aceștia vor acționa pentru prevenirea accidentelor de circulație, combaterea excesului de viteză, acționându-se zilnic cu mijloace de interventie și aparate radar, dar și pentru prevenirea și combaterea faptelor la regimul rutier, cum ar fi: depistarea celor care conduc vehicule sub influenţa băuturilor alcoolice ori a substanţelor interzise.

Suplimentar, vor acționa polițiști din structurile de: transporturi, investigații criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase, criminalistică, iar în cazul unor situații deosebite, luptătorii de la acțiuni speciale sunt pregătiți să intervină.

Recomandăm tuturor să adopte o conduită preventivă și să respecte indicațiile și măsurile legale ce au ca scop protejarea sănătății, vieții și a bunurilor.

În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi cu încredere la cel mai apropiat poliţist, ori sunaţi la 112 - Apelul Unic de Urgenţă!", a spus Crina Eșanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.