Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția de Frontieră Arad a descoperit 31 de persoane din India şi Bangladesh, într-un TIR care transporta piese metalice

www.ct100.ro
politia de frontiera

Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit, luni, 31 de persoane din India şi Bangladesh care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunse într-un TIR încărcat cu piese metalice.

TIR-ul a fost verificat în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II şi era condus de un român. Bărbatul transporta marfa pe ruta România-Franţa.

"În baza profilului de risc s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit al mijlocului de transport în urma căruia poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul pentru marfă, ascunşi printre bunurile transportate, 31 de cetăţeni străini. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor, colegii noştri au stabilit că persoanele sunt cetăţeni din India şi Bangladesh, cu vârste cuprinse între 19 şi 64 de ani", a informat Poliţia de Frontieră Arad, conform Agerpres.

Conform sursei citate, toţi călătorii clandestini sunt solicitanţi de azil în ţara noastră şi intenţionau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.