Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția de Frontieră din Timiș a DESCINS în FIEFUL migranților, despre care cetățenii fac RECLAMAȚII de peste un an de zile

migranti

Acțiune de amploare în Timișoara, după ce autorul crimei de la Gara de Nord, unde un migrant a fost ucis de un afgan încă nu a fost prins. Poliția de Frontieră a descins în fieful migranților, în zonele în care se știe deja de luni bune că aceștia se ascund, însă nu au fost deranjați. Mai mulți angajați de la Poliția de Frontieră, IPJ și Jandarmerie s-au deplasat spre toate ieșirile din oraș.

S-au instituit filtre pe autostradă și principalele ieșiri din Timișoara, iar alte echipaje au mers în control la pensiunile și locurile cunoscute de cazare ale migranților.

În primă fază au fost descoperiți șase migranți, dintre care doi fără niciun fel de acte într-o pensiune din apropierea Stadionului „Dan Păltinișanu”.

Cea mai mare agitație a fost pe terenul din apropierea magazinului Auchan de pe Calea Aradului. În momentul în care au văzut polițiștii și jandarmii, unii dintre migranți au luat-o la fugă, încercând să scape, însă au fost prinși.

În total, 110 migranți au fost ridicați astăzi de forțele de ordine, o parte dintre ei fără niciun fel de documente, toții fiind acum verificați de autorități. Dintre aceștia, zece au fost ridicați din zona Pișchia, iar nu mai puțin de 52 din zona Auchan Aradului, printre aceștia aflându-se și o femeie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.