Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția de Frontieră suplimentează personalul la punctele de control în minivacanța de 1 Decembrie

Facebook
frontiera vama nadlac

Poliția de Frontieră anunță că, în minivacanța de 1 decembrie, 3.800 de polițiști vor supraveghea granițele și că dacă se va impune numărul persoanelor de la controlul documentelor și al arterelor de control vor fi suplimentate, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, în minivacanța de 1 decembrie au fost dispuse măsuri de supraveghere sporită atât în punctele de trecere a frontierei, cât şi în zona de frontieră – 30 km interior de la linia de frontieră.

De asemenea, peste 3.800 de poliţişti de frontieră desfăşoară, zilnic, la nivelul întregii ţări, activităţi de supraveghere şi control la frontiera de stat.

Citește și: Medic: ‘Dacă nu credeți că există COVID19 mergeți voluntari la un spital ce tratează astfel de bolnavi. Țineți de mână un pacient speriat care abia respiră’

Totodată, autoritățile sunt pregătite pentru „suplimentarea personalului care-şi desfăşoară activitatea la controlul documentelor, respectiv creşterea numărului arterelor de control din punctele de frontieră, pe sensul de intrare sau ieşire din ţară, dacă situaţia o impune, până la capacitatea permisă de infrastructura fiecărui punct”.

Poliţia de Frontieră le recomandă șoferilor tranzitarea tuturor punctelor de trecere a frontierei deschise traficului internaţional, care sunt operaţionale şi funcţionează în regim permanent, astfel încât să fie evitată suprasolicitarea doar a unora dintre acestea, din cauza unui număr mare de călători, într-un timp foarte scurt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.