Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia din Germania a arestat două persoane după moartea unui bărbat, în urma unei altercaţii într-o staţie de autobuz

twitter.com
polizei politie

Poliţia din Germania a arestat sâmbătă două persoane după ce un bărbat a murit din cauza rănilor suferite în urma unei altercaţii cu un cuplu într-o staţie de autobuz din oraşul Augsburg, în landul Bavaria, relatează dpa.

O femeie de 19 ani şi un bărbat de 28 de ani au fost acuzaţi de implicare în uciderea unui tânăr de 28 de ani care a intrat într-o dispută cu cei doi vineri seara şi a suferit răni grave, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Eugen Tomac: ‘Avem nevoie de un vaccin împotriva risipei banilor publici! Statul nu reușește să colecteze veniturile la bugetul de stat’

Cuplul a fugit imediat după incident. Cei doi au fost reţinuţi sâmbătă dimineaţa şi urmează să fie anchetaţi, fiind suspectaţi de omor prin imprudenţă.

Poliţia continuă investigaţiile iar zona din jurul staţiei de autobuz din Pfersee a fost închisă circulaţiei timp de câteva ore.

Incidentul a reamintit de un atac petrecut tot la Augsburg care a şocat Germania în urmă cu un an, când un pompier a fost bătut până la moarte pe o stradă din oraş. Victima în vârstă de 49 de ani ieşise cu soţia şi un alt cuplu când a fost implicat într-o dispută cu un grup de tineri. Unul dintre ei l-a lovit în zona capului iar bărbat a căzut la pământ, murind la locul incidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.