Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția din New Delhi a reținut zeci de oameni care protestau împotriva noii legi a cetățeniei, care este văzută ca anti-musulmană

india

Poliția din New Delhi a reținut zeci de oameni care protestau împotriva noii legi a cetățeniei, care este văzută ca anti-musulmană, după ce demonstranţii ce au început să se adune în fața istoricului Fort Roșu din capitala Indiei, sfidând interdicția impusă de autorităţi pentru adunările publice, potrivit Madiafax.

Invocând temeri legate de lege şi ordine publică în urma protestelor violente împotriva acestei legi foarte controversate care au început săptămâna trecută, oficialii au declarat că autoritățile au impus joi interdicții în anumite părți ale Capitalei și în două state mari ale Indiei.

Citește și: Cătălin Predoiu SPULBERĂ orice speranță a magistraților privind pensiile speciale: Sunt SOLIDAR cu premierul

Poliția din Uttar Pradesh, un stat din nord care este cel mai populat din India, a anunţat, de asemenea, interdicția de a protesta. În sudul statului Karnataka, a cărui capitală Bengaluru găzduiește multe companii multinaționale de tehnologie, manifestaţiile publice au fost interzise până pe 21 decembrie.

În Delhi, studenții, politicienii și activiștii pentru drepturile omului au solicitat o demonstrație pașnică în zona Fortului Roșu împotriva legislației impuse de guvernul naționalist hindus al țării în urmă cu o săptămână.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.