Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia din Nisa a descoperit 40 de oi într-un apartament: Animalele erau înghesuite într-un apartament de 50 de metri pătraţi

capital.ro
oaie

Poliţia din Nisa a descoperit 40 de oi într-un apartament: Animalele erau înghesuite într-un apartament de 50 de metri pătraţi.

Patruzeci de oi au fost descoperite de poliţie la Nisa, în sudul Franţei, în ceea ce ar fi trebuit să fie un apartament gol, folosit ca locuinţă socială, informează DPA.

Animalele erau înghesuite într-un apartament de 50 de metri pătraţi, a cărui podea fusese acoperită cu paie, a relatat marţi postul de televiziune France 3. Doi bărbaţi purtând tricouri pătate de sânge au fost arestaţi, conform Agerpres.

Autorităţile suspectează că oile urmau să fie sacrificate ilegal înainte de Eid al-Adha, sărbătoarea musulmană a sacrificiului.

Poliţia a descoperit un animal deja sacrificat în apartament, a declarat oficialul municipal Anthony Borre.

Oile rămase au fost date unui crescător.

Pentru a preveni utilizarea ilegală a apartamentului liber, asociaţia locativă instalase o uşă securizată. Vineri, în timpul unei inspecţii, apartamentul era încă gol.

Ofiţerii departamentului de investigaţii penale au descoperit animalele în timpul unei operaţiuni care a avut loc în blocul de apartamente duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.