Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia din Pakistan a arestat un senator membru al partidului fostului premier Imran Khan: 'A vorbit împotriva puternicei armate a ţării'

Anadolu Agency
pakistan afganistan

Poliţia din Pakistan a arestat un senator membru al partidului fostului premier, Imran Khan, pentru că a vorbit împotriva puternicei armate a ţării.

Azam Swati a fost acuzat că este liderul unei campanii de intimidare, după ce a folosit un limbaj jignitor la adresa ofiţerilor militari de rang înalt, într-o serie de postări pe Twitter. Azam Swati a fost arestat în urmă cu două săptămâni pentru postarea pe Twitter a unor mesaje împotriva armatei pakistaneze, informează BBC, citat de Rador.

Acum, Azam Swati a fost din nou arestat pentru aceleaşi mesaje. Autorităţile din Pakistan au interzis presei să îl aibă ca invitat în emisiuni pe senator şi au interzis difuzarea interviurilor şi declaraţiilor deja înregistrate. Senatorul este membru de rang înalt al partidului lui Imran Khan, Tehreek-e-Insaf.

Imran Khan a postat pe Twitter că este şocat de arestarea lui Azam Swati şi a îndemnat pe toată lumea să ridice vocea împotriva acestui "fascism statal".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.