Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Poliția din Timișoara și DIICOT au descins la dealerii de droguri din oraș - 16 locații, luate cu asalt de mascați

biznisinfo.ba
mascati

Polițiștii din Timișoara au descins la traficanții de droguri din oraș! 16 locații au fost luate cu asalt de procurori și polițiștii de la trupele speciale.

La data de 14 februarie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, au documentat activitatea infracțională a două persoane, bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada octombrie 2023 – februarie 2024, aceștia ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, droguri de risc și mare risc, către consumatori din județul Timiș.

Au fost puse în aplicare 16 mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate aproximativ 20 de grame de cocaină, 20 de grame de 4-CMC, comprimate ecstasy (droguri de mare risc), canabis (drog de risc), toate porționate și ambalate în scopul comercializării, seturi de plicuri tip zip-lock noi, grindere, cântare electronice de precizie, înscrisuri și sume de bani.

La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea acestora, pentru 24 de ore

Astăzi, 15 februarie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș, cu propunere de arestare preventivă a persoanelor cercetate, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi ,,Glad Voievod” Timişoara Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.