Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia din Vietnam a confiscat 630 de kilograme de carcase de câini şi pisici, descoperite într-un autobuz

Operation World
vietnam

Poliţia rutieră dintr-o provincie situată în centrul Vietnamului a confiscat 630 de kilograme de carcase de câini şi pisici şi resturi de la alte animale, găsite într-un autobuz de pasageri, informează agenţia DPA care citează un raport al poliţiei emis joi.

Descoperirea macabră a fost făcută miercuri, după ce poliţia rutieră din provincia Nghe An a oprit un autobuz de pasageri care se deplasa între oraşele Ho şi Min City şi Hanoi, potrivit ziarului poliţiei, Cong An Nghe An, potrivit agerpres.ro.

Citește și: VEȘTI BUNE de la Ludovic Orban: ce magazine din mall-uri se REDESCHID după 15 mai .

Carcasele şi resturile de animale erau ambalate în cutii din polistiren şi emanau un miros neplăcut, a transmis poliţia.

Şoferul autobuzului, Dinh Minh Hieu, în vârstă de 42 de ani, nu a prezentat niciun document doveditor privind originea mărfii, astfel că poliţia a predat cutiile unui centru veterinar local.

Transportarea, uciderea, comercializarea şi consumul cărnii de pisici şi de câini sunt activităţi legale în Vietnam, astfel încât poliţia nu poate decât să amendeze şoferul autobuzului pentru că nu a putut prezenta documente doveditoare privind originea mărfii.

Citește și: Victor Ponta, dezlănțuit în Parlament: PNL să facă o declaraţie publică şi să semneze un acord că nu va mai colabora niciodată cu UDMR

Atât carnea de câine, cât şi cea de pisică sunt considerate delicatese de mulţi vietnamezi.

Consumul de carne de câine în această ţară a atras critici şi campanii ale grupurilor pentru protecţia animalelor. Alianţa pentru Protecţia Câinilor din Asia estimează că 5 milioane de câini sunt omorâţi şi consumaţi anual în Vietnam.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.