Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia italiană a anunţat că a arestat 19 persoane care au introdus ilegal migranţi în Italia şi i-au ajutat să ajungă în nordul Europei

Poliţia italiană a anunţat sâmbătă că a arestat 19 persoane care au introdus ilegal migranţi în Italia şi i-au ajutat să ajungă în nordul Europei, traversând graniţa cu Franţa, informează DPA, potrivit AGERPRES.

Cei arestaţi, care fac parte dintr-un grup infracţional alcătuit din kurzi irakieni, afgani, pakistanezi şi italieni, sunt acuzaţi că s-au alăturat unei asociaţii infracţionale care încurajează imigraţia ilegală, a spus poliţia.

Ei au organizat traversări maritime în estul Mediteranei, le-au dat migranţilor documente false la sosirea lor în Italia şi au aranjat transportul lor pe timp de noapte în Franţa pe la postul de frontieră Ventimiglia.

Klaus Iohannis continuă campania: întâlnire cu Nicușor Dan și vizită la pompieri

Migranţii ar fi taxaţi cu aproximativ 6.000 de euro (7.270 de dolari) pentru întreaga călătorie, de obicei plătită de rudele lor prin sisteme de transfer de bani sau la "puncte de colectare" în Turcia, a spus poliţia italiană.

Anchetele au început în 2018 în urma debarcării unui migrant în Siracuza, estul Siciliei. Arestările au fost făcute la Bari, Milano, Torino şi Ventimiglia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.