Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia italiană a confiscat sute de rozătoare congelate servite ca delicatese de mafia 'Ndrangheta

La Stampa
sicilia mafia

Poliţia italiană a arestat trei persoane din Calabria, fief al mafiei 'Ndrangheta, după descoperirea a sute de pârşi congelaţi, o specie protejată, şi care sunt serviţi ca delicatese de organizaţiile mafiote, relatează sâmbătă ziarul La Repubblica, citat de AFP.

'Ndrangheta serveşte aceste mici rozătoare în timpul banchetelor în care se face pace între familiile duşmane mafiote, potrivit organizaţiei de protecţie a naturii LIPU.

Poliţia a găsit şi mai multe animale ţinute în cuşti în cadrul unei razii pentru descoperirea de droguri la Delianuova, un oraş situat în sudul Italiei, alături de alţi 200 de pârşi congelaţi şi ambalaţi pentru vânzare şi consum, potrivit La Repubblica.

Braconajul este o practică curentă la Aspromonte din Calabria, unde vânătorii plasează mii de capcane în pădure şi vând apoi pârşii capturaţi ilegal mafioţilor şi restaurantelor, notează LIPU.

'Ndrangheta este o organizaţie mafiotă din Calabria, care a depăşit-o pe mai cunoscuta Cosa Nostra din Sicilia, devenind cea mai puternică din Italia şi având activităţi în întreaga lume, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.