Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia Locală din Bucureşti a aplicat peste 3.200 de amenzi şoferilor care au oprit şi staţionat neregulamentar - Valoarea sancţiunilor, peste 825.000 lei

Direcţia Generală de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti a aplicat, de la începutul anului, peste 3.200 de amenzi şoferilor care oprit şi staţionat neregulamentar, valoarea sancţiunilor depăşind 825.000 lei, potrivit news.ro.

”De la începutul anului, pentru încălcarea regulilor de circulaţie referitoare la opriri şi staţionări, poliţiştii locali din cadrul D.G.P.L.C.M.B. au aplicat, în Capitală, 3256 de sancţiuni contravenţionale, cuantumul total al acestora fiind de 825.848 de lei”, a transmis, marţi, Primăria Capitalei, într-un comunicat de presă.

Primăria precizează că, în această perioadă, misiunile poliţiştilor locali se concentrează în zone precum Piaţa Eroii Revoluţiei, Splaiul Independenţei, Şos. Pantelimon, B-dul Dimitrie Pompeiu, Şos. Colentina, str. Doamna Ghica sau B-dul Ion Mihalache acolo unde sunt înregistrate ambuteiaje provocate de indisciplina unor conducători auto.

”În ultima săptămână, pe aceste artere, agenţii Poliţiei Locale Bucureşti au depistat şi sancţionat 193 de şoferi care şi-au lăsat maşinile fix in zona de acţiune a indicatoarelor de "Oprire/Staţionare interzisă". Valoarea amenzilor aplicate a fost de peste 44.500 de lei”, a mai precizat instituţia.

Potrivit Primăriei Capitalei, acţiunile poliţiştilor locali îi vizează pe şoferii indisciplinaţi care, în loc să respecte regulile de circulaţie, aleg să oprească sau să staţioneze neregulamentar pe calea de rulare a autobuzelor STB, în staţiile acestora, pe trecerile de pietoni sau în curbă.

”Acest lucru conduce la îngreunarea circulaţiei rutiere, creşte riscul de accidente, creează disconfort participanţilor la trafic şi perturbă graficul de sosire în staţii a mijloacelor de transport în comun”, a mai precizat Primăria Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.