Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia olandeză a întărit dispozitivul de protecţie a ministrului Sănătăţii, după câteva incidente în care a fost ținta unor amenințări

www.parool.nl
Hugo de Jonge

Poliţia olandeză a întărit dispozitivul de protecţie a ministrului sănătăţii, Hugo de Jonge, după câteva incidente în care acesta a fost ameninţat în preajma locuinţei sale din Rotterdam, transmite vineri dpa.

Vineri, la locul respectiv a fost instalat un post mobil de poliţie cu câteva camere de supraveghere, a relatat agenţia ANP.

Măsura se numără printre cele 'vizibile şi invizibile' luate pentru a-l proteja pe politicianul de centru-dreapta, în vârstă de 54 de ani, care deţine şi funcţia de vicepremier, potrivit Agerpres.

Adresa privată a ministrului de Jonge circulă de ceva vreme pe reţelele sociale. Recent, un pachet suspect a fost găsit în faţa casei sale, însă nu s-a dovedit periculos.

Ulterior, un bărbat mascat a postat o înregistrare video în care apărea în faţa casei ministrului, suna la interfon şi cerea să vorbească cu de Jonge despre măsurile luate de guvern împotriva coronavirusului. Bărbatul a fost arestat de poliţie.

În Ţările de Jos a intrat în vigoare un lockdown strict, cu închiderea tuturor magazinelor şi serviciilor neesenţiale, cu câteva zile înainte de Crăciun. Guvernul a justificat această măsură prin necesitatea de a preveni ca spitalele să fie copleşite de pacienţi infectaţi cu noua variantă Omicron a coronavirusului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.