Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia Română anunță o nouă ediţie a evenimentului 'Săptămâna Prevenirii Criminalităţii'

politia uniforma

Poliţia Română, prin Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii, organizează, în perioada 22 - 26 mai, o nouă ediţie a evenimentului "Săptămâna Prevenirii Criminalităţii".

''Dacă vreţi să aflaţi cum puteţi preveni să deveniţi victima unei infracţiuni sau care sunt soluţiile la problemele pe care le întâmpinaţi, dacă vreţi să discutaţi despre consecinţele care decurg din comiterea de infracţiuni şi care este limita dintre legal şi ilegal, participaţi la activităţile organizate de specialiştii în prevenirea criminalităţii din judeţul sau oraşul dumneavoastră. Obiectivul acestor acţiuni este informarea cetăţenilor cu privire la necesitatea adoptării unor măsuri de autoprotecţie, precum şi prezentarea urmărilor ce decurg din comiterea de infracţiuni'', informează IGPR într-un comunicat transmis duminică AGERPRES.

Specialiştii în prevenirea criminalităţii vor organiza, la nivel naţional, activităţi în spaţii publice, structurate pe domenii de prevenire, selectate în baza priorităţilor de acţiune ale Poliţiei Române pentru anul 2023, în colaborare cu parteneri instituţionali.

Vor fi abordate teme precum violenţa domestică, prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului, dispariţiile de minori, siguranţa copiilor, precum şi siguranţa în mediul online.

Astfel, la data de 22 mai, vor fi desfăşurate activităţi privind siguranţa copiilor, la data de 23 mai privind siguranţa online şi la data de 24 mai referitor la prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului.

Totodată, la data de 25 mai, poliţiştii vor efectua, alături de partenerii instituţionali, activităţi pentru prevenirea dispariţiilor de minori/plecărilor voluntare de acasă, iar la data de 26 mai privind prevenirea violenţei domestice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.