Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția Română dezminte un fake-news al lui Cătălin Drulă

Politia Romana

Poliția Română dezminte un fake-news al lui Cătălin Drulă

Poliția Română reacționează după ce Cătălin Drulă acuză Ministerul Afacerilor Interne că a refuzat să ceară fondurile europene cuvenite pentru cele 300 de BMW-uri cumpărate de la firma Bavaria Motors, fondată de un prieten al președintelui Klaus Iohannis.

"Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public, prin care se afirmă că, într-un proiect al Poliției Române, nu a fost depusă cererea de rambursare, Centrul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele:

Informațiile vehiculate nu sunt conforme cu realitatea

Astfel că, cererea de rambursare a fost depusă de către Inspectoratul General al Poliției Române la Ministerul Transporturilor, conform prevederilor incidente.

Poliția Română a investit în modernizarea instituțională, cu finanțare nerambursabilă, având ca obiectiv creșterea gradului de siguranță rutieră.

Vă reamintim faptul că, în cadrul Proiectului „Dezvoltarea unui sistem mixt mobil de monitorizare a traficului rutier privind încălcarea regulilor de circulație”, pe lângă cele 300 de autospeciale, destinate Poliției Rutiere, au fost achiziționate 250 de aparate pentru măsurarea vitezei de circulație, 44 de dispozitive electronice mobile de depistare a consumului de substanțe stupefiante, un sistem de colectare, stocare și analiză a informațiilor din teren, 4.000 de dispozitive și 1.400 de imprimante mobile", precizează IGPR.

Ce a scris Cătălin Drulă

”Cum acționează mafia PNL. A expirat termenul în care ar fi trebuit ceruți banii europeni pentru BMW-urile lui Bode. Ce credeți: a cerut Cătălin Predoiu banii europeni la rambursare? Răspunsul este NU. Motivul îl știm. Ca să acopere această afacere murdară a lui Lucian Bode, care duce către prietenul lui Klaus Iohannis. Dacă ar fi cerut banii europeni, cazul ar fi ajuns anchetat de Parchetul European condus de Laura Codruța Kovesi. Preferă să pierdem banii europeni. Vom plăti din bugetul statului BMW-urile lui Bode, totul pentru a nu ajunge ei să fie anchetați”, a scris președintele USR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.