Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia Română: Peste 1.600 de persoane supravegheate judiciar, în luna aprilie- Valoarea totală a măsurilor de CJ pe cauţiune ajunge la peste 3,4 milioane euro

dosare

Poliţiştii români au luate în supraveghere 1.679 de persoane, faţă de care organele judiciare au dispus măsuri preventive, în luna aprilie. Astfel, faţă de 378 de persoane a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, faţă de 1.298 de persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar, iar faţă de trei persoane, cea a controlului judiciar pe cauţiune, potrivit news.ro.

„În prezent, se află în supraveghere 13.158 de persoane cu măsuri preventive, dintre care 1.944 se află în arest la domiciliu, 11.182 se află sub control judiciar, iar faţă de 32 de persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar pe cauţiune”, mai arată comunicatul de presă al Poliţiei Române.

Valoarea totală a măsurilor preventive de control judiciar pe cauţiune, stabilite de către organele judiciare, ajunge la 3.451.000 de euro, respectiv 240.040 de lei, conform sursei citate.

„La data de 30 aprilie a.c., existau 51.053 de persoane înscrise în Registrul naţional automatizat cu privire la persoanele care au comis infracţiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor, pentru care structurile Poliţiei Române desfăşoară activităţi de supraveghere, conform Legii nr. 118/2019”, conchide sursa menţionată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.