Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia Rutieră a făcut prăpăd în două zile de controale la sânge

pressalert.ro
politie rutiera

Poliția Română a aplicat în doar două zile peste 8.000 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regimului legal de viteză, au reținut peste 300 de permise de conducere auto şi au constatat peste 100 de infracţiuni, informează realitatea.net.

În zilele de 3 și 4 iunie a.c., sub coordonarea Direcției Rutiere a Poliţiei Române, polițiștii au acționat pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în principal a celor cauzate de excesul de viteză, potrivit unui comunicat al instituţiei din MAI.

Pe parcursul celor 2 zile, în urma activităților desfășurate în toată ţara, polițiștii au constatat 8.078 de abateri pe linia nerespectării regimului legal de viteză.

De asemenea, pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h, au fost reținute 315 premise de conducere.

Totodată, au fost constatate 120 de infracţiuni, dintre care 52 la regimul siguranţei pe drumurile publice.

Reamintim că, pentru organizarea în bune condiții a alegerilor locale, conform dispoziției ministrului afacerilor interne, domnul Petre Tobă, șeful Poliției Române, chestor de poliție Bogdan Despescu, a dispus ca, în aceste zile, peste 33.400 de poliţişti să desfășoare acţiuni pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.