Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia s-a autosesizat, după ce un băiat de 14 ani a fost agresat de un altul de 15 ani. Imaginile au fost publicate pe reţelele de socializare

112 politia politie

Poliţiştii din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj, s-au autosesizat după ce în spaţiul public au apărut imagini cu un băiat de 14 ani luat la bătaie de un altul, de 15 ani. Ulterior, agresorul a fost identificat şi este cercetat pentru loviri şi alte violenţe, scrie news.ro.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeşului Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat pentru News.ro că poliţiştii s-au autosesizat după ce în spaţiul public au apărut imagini cu o altercaţie între mai mulţi băieţi.

Citește și: Brutăria din Ditrău a fost AMENDATĂ de ITM

”Din cercetările efectuate până în prezent, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au stabilit că altercaţia a avut loc în cursul zilei de 2 februarie a.c., în comuna Braloştiţa, sat Sfircea. Pe fondul unui conflict spontan, un minor de 15 ani, din Braloştiţa, ar fi agresat fizic un baiat de 14 ani, din Scăeşti”, a declarat Cosmin Grădinariu.

Poliţiştii continuă cercetarile sub supravegherea unităţii de parchet competente, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.