Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția s-a MIȘCAT FULGER degeaba - Florin Cîțu vrea să trimită Corpul de control la Suceava, după bătaia încasată de activiști

Prim-ministrul Florin Cîţu anunţă că după evaluarea activităţii poliţiştilor care au intervenit la incidentul din Suceava, unde doi jurnalişti şi un activist de mediu au fost bătuţi, este posibilă o verificare a Corpului de Control, în funcţie se constatările privind situaţia.

„Să avem evaluarea şi să vedem care este situaţia la zi. După aceea, dacă în urma evaluării, apar şi alte elemente, atunci putem să trimitem şi corpul de control”, a afirmat primul ministru sâmbătă după amiază, în contextul în care ministrul afacerilor Interne, Lucian Bode a anunţat o evaluare a activităţii poliţiştilor din Suceava responsabili de intervenţiile în cazul delictelor silvice, scrie News.ro.

Citește și: Lucian Bode ARUNCĂ ÎN AER bătaia de la Suceava: Cei care exploatau lemne acolo o făceau legal. E de neînțeles

Premierul a subliniat că instituţiile statului trebuie să intervină în orice caz în care se înregistrează acte de violenţă.

„M-am uitat la situaţie, astăzi cei patru sunt puşi sub acuzare. În orice act de violenţă, poliţia, instituţiile statului trebuie să intervină imediat, nu doar în aceste cazuri. În orice act de violenţă trebuie să îşi facă datoria”, a adăugat premierul

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunţat, sâmbătă, că se va face o „evaluare” a modului în care au acţionat poliţiştii.

Bode a catalogat drept "regretabil şi de neacceptat", dar şi de neînţeles incidentul în care doi jurnalişti şi un activist de mediu au fost bătuţi într-o pădure din Suceava, mai ales în condiţiile în care cei care exploatau masa lemnoasă acolo „s-a dovedit că o făceau legal".

Patru bărbaţi implicaţi în agresarea a doi jurnalişti şi a unui activist de mediu, în judeţul Suceava, au fost reţinuţi, fiind încarceraţi în Arestul IPJ Suceava. Ei sunt cercetaţi pentru ”lovire sau alte violenţe" şi ”purtare abuzivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.