Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția și Jandarmeria au descins la Sintești, după ce o femeie a fost bătută și jefuită în plină stradă

jandarmeria

Mai multe echipaje de Poliţie şi jandarmi au intervenit, după ce a izbucnit un scandal pe o stradă din Sinteşti, mai multe persoane adresându-şi ameninţări şi înjurături. O femeie a fost lovită şi i s-a furat un telefon mobil, fiind deschis un dosar penal. Patru dintre participanţii la scandal au fost amendaţi, scrie News.ro.
Poliția explică cum au avut loc incidentele

”La data de 13 martie a.c., ora 19.30, poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe soseaua Principală din Sinteşti, a izbucnit un scandal, între mai multe persoane, care ar folosi obiecte contondente. La faţa locului s-au deplasat, în cel mai scurt timp, mai multe echipaje de poliţie, din Popeşti Leordeni, Măgurele, Pantelimon, poliţişti de la Serviciul Acţiuni Speciale Ilfov şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ilfov, iar din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că persoanele în cauză şi-au adresat reciproc injurii şi cuvinte jignitoare”, a transmis, marţi, IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că poliţiştii au identificat 4 persoane implicate în scandal, acestea fiind conduse la sediul poliţiei din Popeşti Leordeni, unde, una dintre acestea, respectiv o femeie, a sesizat faptul că a fost ameninţată şi lovită în timpul altercaţiei, fiindu-i totodată sustras telefonul mobil.

”În acest context, poliţiştii au deschis un dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, lovire sau alte violenţe şi furt. De asemenea, cele 4 persoane au fost sancţionate contravenţional, cu amenzi de 8.000 de lei, respectiv 2.000 de lei, pentru fiecare persoană , a mai transmis sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.