Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția și Prefectura din Napoli PUN MAFIA LA COLȚ: Funeraliile publice pentru PRIMA șefă de clan din Camorra, interzise

Pupetta Maresca

Poliția și Prefectura din Napoli au interzis funeraliile publice ale primei șefe de clan din Camorra, Pupetta Maresca, pentru a nu-i conferi „o imagine de vedetă". Înmormântare privată, sâmbătă, pentru Assunta „Pupetta" Maresca, prima doamnă a camorrei, decedată în urmă cu trei zile, la vârsta de 86 de ani, la Castellammare di Stabia - Napoli. Legătura ei cu camorra, după ce a devenit celebră când l-a împușcat mortal pe ucigașul soțului ei, iar apoi l-a amenințat pe Raffaele Cutolo, fondatorul „Nuova Camorra Organizzata" - a determinat Prefectura și Poliția să împiedice ceremonia publică.

Înmormântarea care trebuia să aibă loc sâmbătă în biserica parohială Sfântul Anton de Padova a fost, prin urmare, interzisă. Coroanele de flori așezate în fața bisericii au fost îndepărtate și duse la cimitir, unde preotul care urma să oficieze slujba nu a putut decât să dea o binecuvântare, conform La Stampa.

Actriță, cântăreață și câștigătoare a unui titlu de miss în tinerețe, a rămas însărcinată și s-a căsătorit cu Pascalone 'e Nola. A rămas văduvă la câteva luni după nuntă. Când aștepta primul ei copil, a comis crima pentru care a fost condamnată la 13 ani și 4 luni de închisoare. Avea doar 20 de ani. Ani mai târziu, a avut o relație romantică cu șeful Umberto Ammaturo și a născut gemenii Roberto și Antonella. Primul ei fiu, Pasqualino, a murit la doar 17 ani.

O viață care a provocat scandaluri, a inspirat filme și a provocat lacrimi s-a încheiat în tăcere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.